Esmé Stollenga gaat samen met ESV Technisch Adviesbureau veilig op weg naar de top!

Sponsorcontract met Esme Stollenga

Als expert in machineveiligheid weten wij als geen ander dat iedereen zich veilig moet kunnen voelen. Zowel thuis als op het werk, maar natuurlijk ook daarbuiten. Door onze enorme praktijkervaring begrijpen we dat alleen het beste resultaat telt. Hierdoor kunnen wij niet anders dan te moeten presteren als een topsporter.Het is dan ook niet zo gek dat wij, in onze zoektocht naar nieuwe kansen, Esmé Stollenga op ons pad tegenkwamen.


Esmé is lange tijd geplaagd geweest door een rugblessure waaraan zij meerdere keren is geopereerd. Bij de laatste operatie zijn vier schroeven geplaatst, helaas braken deze door een val tijdens een training. Inmiddels is zij weer topfit en werkt ze hard aan haar schaatscarrière.


In haar professionele schaatstocht naar de top, heeft Esmé Stollenga in ESV Technisch Adviesbureau de perfecte partner gevonden. ESV, expert in machineveiligheid, is de sponsor van Esmé in haar weg naar de NK Sprint en afstanden maar ook zeker naar de Olympische Spelen in Beijing.


Op 18 augustus 2021 tekenden de directeur van ESV Technisch Adviesbureau, Hanswillem Wilbrink, en Esmé het sponsorcontract.


Esmé:

“In mijn zoektocht naar een sponsor was Hanswillem een van de eersten die op mijn oproep reageerde. Na de eerste ontmoeting had ik gelijk een goed gevoel bij ESV. Hanswillem luisterde naar mijn wensen en heeft mij goed geholpen bij de keuze van nieuwe trainingskleding. Ik mag dan ook zeggen dat ik met trots het logo van ESV Technisch Adviesbureau op mijn schaatspak draag.”


Hanswillem:

“Wij zijn op zoek naar personeel. Hierbij grijpen wij alle kansen aan om bekend te worden. Via de reguliere kanalen is het erg moeilijk om de geschikte personen te vinden. De oproep van Esmé kwam voor mij op het juiste moment, ik wil mijn bedrijf meer onder de aandacht brengen. Samen met Esmé gaan we er een succes van maken en hopen anderen in ons bedrijf ook naar de top te helpen.”

Benieuwd naar welke functies wij beschikbaar hebben? Check onze vacatures. Wilt u meer weten over veiligheid binnen uw bedrijf? Bel ons tijdens kantooruren op 0342 42 42 51 of stuur een mail naar: info@esvta.nl.