‘Absoluut een professionele partij...’ 

GEERTECH B.V. uit Leersum bestaat uit drie divisies; Grondverzet, Verhuur/Mechanisatie en Machinebouw.

De machinebouw divisie is uitgegroeid tot een veelzijdige, internationale machinebouwer voor hoofdzakelijk landbouw-, boomkwekerij- en fruitteeltsectoren, maar bouwt ook steeds meer speciaal machines voor grondwerken en industrie.

Sinds 2017 werkt GEERTECH samen met ESV. “ESV heeft onder meer de hele CE verzorgd voor twee speciaal machines. Alles wat met CE te maken heeft en daarbij komt kijken; het uitvoeren van een risico-inventarisatie, een veiligheidsrapportage met werkbare oplossingen, een plan van aanpak, het samenstellen van het Technisch dossier, enzovoort. Het eerste contact was gedreven, enthousiast én concreet. Ofwel, aanpakken en doorpakken. Daarna kwam een CE-consultant onze machines grondig opnemen en doorspreken. Ze zetten je aan het denken. Je gaat samen sparren over veiligheid én gebruiksvriendelijkheid. Waar kan het anders en moet het beter? Het traject is best kostbaar, want het gaat om een aardige investering. Je mag dan ook best scherp zijn op de kosten/baten.

Maar het moét nu eenmaal gewoon gebeuren, je wilt als machinebouwer aan alle eisen voldoen. Het geeft vertrouwen dat ik bij ESV goed zit. Zij hebben alles goed voor elkaar.  Ja, ESV zou ik dan ook absoluut aanbevelen in mijn eigen netwerk. ESV is puur professioneel.”

-Jan van de Geer, oprichter en eigenaar